zamknij

Biznes

Taaka Ryba po raz trzeci w Żółtym Przewodniku Gault&Millau

2018-12-05, Autor: redakcja

Restauracja Taaka Ryba znalazła się w gronie najlepszych restauracji Żółtego Przewodnika Gault&Millau trzeci rok z rzędu!

Restauracja z Suminy znalazła się w gronie 640 restauracji wyróżnionych w Żółtym Przewodniku Gault&Millau. Podobne wyróżnienie spotkało lokal w 2016 i 2017 roku.

Reklama

Przypomnijmy, że Taaka Ryba znalazła się również na liście 100 najlepszych restauracji w Polsce przewodnika Poland 100 Best Restaurants 2017.

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z szefem kuchni restauracji Taaka Ryba - Łukaszem Gamoniem:

Oceń publikację: + 1 + 12 - 1 - 7

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Liderzy biznesu w regionie

Alert Rybnik.com.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Rybnik z zakazem spalania węgla w piecach. Jesteś za?




Oddanych głosów: 3250