zamknij

Galeria

Tak będzie wyglądał nowy budynek przy Hallera? Rozstrzygnięto konkurs

Strefa Rzeczna nabiera rozpędu. Przy ul. Hallera budowany jest właśnie parking wielopoziomowy. Dzisiaj natomiast w rybnickim magistracie ogłoszono wyniki konkursu na koncepcję architektoniczno-urbanistyczną budynku mieszkalno-usługowego. Zobaczcie zwycięską pracę. Czym przekonała do siebie jury?

2018-06-11 Autor: Bartłomiej Furmanowicz
Oceń publikację: + 1 + 4 - 1 - 1

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Alert Rybnik.com.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Czy liczysz na wysoką emeryturę?




Oddanych głosów: 793