zamknij

Galeria

Łukasz Szymon Gamoń z przedszkolakami, przygotowywał owocowe smakołyki (zdjęcia)

12 października (czwartek) w Przedszkolu nr 21 odbył się warsztaty kulinarne prowadzone przez Szefa Kuchni Hoteli Diament Łukasz Szymona Gamonia. Dzieci uczyły się robić zdrowe musy owocowe i sałatki owocowe. Szef pokazywał jak przemycić na przykład świeżą paprykę do soków i musów. Łączyć owoce z warzywami. Grupa przedszkolaków o pięknej nazwie Jeżyki robiły także soki i przetwory z jabłek. Zobaczcie zdjęcia.

Autor: Łukasz Szymon Gamoń 2023-10-13
Oceń publikację: + 1 + 9 - 1 - 0

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Alert Rybnik.com.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Jesteś za powstaniem legalnego toru do driftu w Rybniku?




Oddanych głosów: 5368