12 października (czwartek) w Przedszkolu nr 21 odbył się warsztaty kulinarne prowadzone przez Szefa Kuchni Hoteli Diament Łukasz Szymona Gamonia. Dzieci uczyły się robić zdrowe musy owocowe i sałatki owocowe. Szef pokazywał jak przemycić na przykład świeżą paprykę do soków i musów. Łączyć owoce z warzywami. Grupa przedszkolaków o pięknej nazwie Jeżyki robiły także soki i przetwory z jabłek. Zobaczcie zdjęcia.
Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert