12 października (czwartek) w Przedszkolu nr 21 odbył się warsztaty kulinarne prowadzone przez Szefa Kuchni Hoteli Diament Łukasz Szymona Gamonia. Dzieci uczyły się robić zdrowe musy owocowe i sałatki owocowe. Szef pokazywał jak przemycić na przykład świeżą paprykę do soków i musów. Łączyć owoce z warzywami. Grupa przedszkolaków o pięknej nazwie Jeżyki robiły także soki i przetwory z jabłek. Zobaczcie zdjęcia.
12 października (czwartek) w Przedszkolu nr 21 odbył się warsztaty kulinarne prowadzone przez Szefa Kuchni Hoteli Diament Łukasz Szymona Gamonia. Dzieci uczyły się robić zdrowe musy owocowe i sałatki owocowe. Szef pokazywał jak przemycić na przykład świeżą paprykę do soków i musów. Łączyć owoce z warzywami. Grupa przedszkolaków o pięknej nazwie Jeżyki robiły także soki i przetwory z jabłek. Zobaczcie zdjęcia.