zamknij

Mateusz Sobeczko

ZSE-U: przygotowali kaczkę na 3 różne sposoby
0

ZSE-U: przygotowali kaczkę na 3 różne sposoby

Uczniowie klas gastronomicznych Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku wzięli udział w kolejnych warsztatach kulinarnych. Tym razem głównym składnikiem przygotowanych dań była kaczka.

2018-12-07 09:06 Autor: df, źródło: materiały prasowe
ZSE-U: młodzi kucharze zmierzyli się z daniami z perliczki
0

ZSE-U: młodzi kucharze zmierzyli się z daniami z perliczki

19 grudnia w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku odbyły się kreatywne i inspirujące warsztaty kulinarne. Uczniowie klas gastronomicznych mieli okazję gotować z szefem kuchni Pawłem Kaczmarkiem oraz utalentowanym kucharzem Mateuszem Sobeczko.

2017-12-30 07:00 Autor: df, źródło: Katarzyna Solis