zamknij

Brylant w kuchni

Brylant w kuchni: poznajemy smak falafeli z ciecierzycy
1

Brylant w kuchni: poznajemy smak falafeli z ciecierzycy

To już 3. odcinek programu „Brylant w kuchni”, Tym razem Wojciech Ostrzołek gości w kuchni Anny Rej, która pokazała nam jak powstają falafele z kolorową kaszą jaglaną i sałatka z sosem tahini. Palce lizać!

2017-12-22 11:24 Autor: Redakcja
Brylant w kuchni: pieczemy tort z Anną Morgałą!
0

Brylant w kuchni: pieczemy tort z Anną Morgałą!

W drugim odcinku programu „Brylant w kuchni” Wojciech Ostrzołek zawitał u rybniczanki – Anny Morgały, która zaprosiła ekipę filmową Rybnik.com.pl na wspólne pieczenie efektownego tortu „Kwiaty w koszyku”.

2017-10-20 12:19 Autor: Redakcja
Brylant w kuchni: co powiecie na polędwiczkę wieprzową w wiśniówce?
5

Brylant w kuchni: co powiecie na polędwiczkę wieprzową w wiśniówce?

Zapraszamy do obejrzenia premierowego wydania programu „Brylant w kuchni”. A w nim relacja z wizyty Wojciecha „Brylanta” Ostrzołka w kuchni rybniczanina Piotra Boreckiego, który zaserwował marynowaną polędwiczkę wieprzową, flambirowaną w wiśniówce.

2017-09-22 08:26 Autor: Redakcja
Dobrze gotujesz? Pokaż, co potrafisz! Czekamy na zgłoszenia do programu „Brylant w kuchni”
0

Dobrze gotujesz? Pokaż, co potrafisz! Czekamy na zgłoszenia do programu „Brylant w kuchni”

To doskonała okazja, by pokazać innym jak bardzo jesteście biegli w sztuce przyrządzania potraw. Zgłoś się do programu „Brylant w kuchni”! Pokaż na ekranie, co potrafisz i wygraj atrakcyjne nagrody!

2017-06-30 13:00 Autor: Redakcja
Błyszczysz w kuchni? Zabłyśnij na ekranie! Ruszamy z nowym programem kulinarnym
8

Błyszczysz w kuchni? Zabłyśnij na ekranie! Ruszamy z nowym programem kulinarnym

Znajomi mówią, że dobrze gotujesz? Doskonale przyrządzasz stek lub roladę? Twoją specjalnością są słodkie wypieki? Tworzysz sushi jak w japońskiej restauracji? A może uchodzisz za mistrza grillowania? Zgłoś się do programu „Brylant w kuchni”! Pokaż na ekranie, co potrafisz i wygraj atrakcyjne nagrody!

2017-06-22 17:00 Autor: Redakcja