Już w najbliższą sobotę zasiądziemy przy wigilijnym stole, na którym z pewnością pojawią się potrawy w tradycyjnym wydaniu, jak choćby karp czy kapusta z grzybami. Coraz więcej Polaków zaczyna jednak w kuchni eksperymentować i przemyca na świąteczny stół dania w nowoczesnej odsłonie. Jeśli zaliczacie się do tych drugich, mamy dla Was interesujący przepis przygotowany przez Łukasza Gamonia- szefa kuchni restauracji Taaka Ryba.
2016-12-22 07:30Można wnioskować o 45 tys. zł na wymianę pieca. Kolejki nie ma
41768Wypadek w kopalni Chwałowice. Po rannego górnika przyleciał śmigłowiec LPR
37850Sport był jego pasją. Zmarł Ksawery Fojcik – nauczyciel i działacz sportowy
36969Zmarł dr Eryk Kwapuliński – najstarszy praktykujący lekarz w Rybniku
29092W tym wypadku zginęła matka i jej 11-letnia córka. Policja prosi o pomoc (zdjęcia)
26443Komisarz wyborczy: T. Pruszczyński zrzekł się mandatu radnego Rybnika. „Decyzję podejmę po II turze”
37Szczepan Twardoch kontra Maciej Kopiec. Poszło o Łukasza Kohuta. Pisarz doczekał się odpowiedzi europosła
26Koleje Śląskie uruchomią codzienne połączenia Rybnik-Gliwice - od 9 czerwca!
25"Babciowe" przyjęte. Rodzice otrzymają 1,5 tys. złotych na dziecko
23"Spokojna kampania, niewchodząca w merytorykę". Piotr Kuczera zadedykował zwycięstwo zmarłej siostrze
14Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert