zamknij

Hiszpania

Uczniowie „Ekonomika” uczyli się zawodu w Hiszpanii i Francji
0

Uczniowie „Ekonomika” uczyli się zawodu w Hiszpanii i Francji

Od 24 kwietnia do 20 maja uczniowie Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku odbyli praktyki zawodowe we Francji i Hiszpanii w ramach projektu „Gastronomia i hotelarstwo w krajach basenu Morza Śródziemnego - kompetencja, pomysłowość, wielokulturowość” realizowanego ze środków PO WER.

2017-06-08 12:28 Autor: df, źródło: ZSE-U w Rybniku
0

ZSEU: Podsumowanie praktyk w Hiszpanii i Chorwacji

25 września w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych odbyło się uroczyste podsumowanie projektu „Jak oni to robią? – Gastronomia i hotelarstwo w Hiszpanii i Chorwacji”. Projekt był realizowany w ramach programu „Staże i praktyki zagraniczne dla osób kształcących się i szkolących zawodowo” współfinansowanego przez Unię Europejską.

2014-10-07 00:00 Autor: ADI, źródło: materiały prasowe
0

Delegacja „Ekonomika” w Hiszpanii

Na początku kwietnia grupa uczniów Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych wraz z nauczycielami wzięła udział w kolejnym spotkaniu w ramach projektu „Przedsiębiorczość – obywatele, pracownicy i nowe inicjatywy”.

2014-04-20 00:00 Autor: ad
1

Poznawali Hiszpanię od środka

Dzięki współpracy ze szkołą w Salamance, uczniowie Społecznego Gimnazjum poznali tradycję, zabytki oraz kulturę Hiszpanii.

2013-02-17 00:00 Autor: ld
0

IV LO: wizyta Hiszpanów

Uczniowie IV LO im. M. Kopernika uczestniczyli w wymianie międzynarodowej z Hiszpanią. Tym razem cudzoziemcy zwiedzili Rybnik.

2010-06-19 00:00 Autor: dk, źródło: materały prasowe
0

ZSE-U: zakończyli praktyki zawodowe

Uczniowie klas kucharskich i hotelarskich Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych wzięli udział w praktykach zawodowych pt. „Polsko czeskie igraszki kulinarne” oraz „Być hotelarzem w Saragossie i nie tylko”.

2010-06-07 00:00 Autor: dk, źródło: materały prasowe
0

ZSEU: ćwiczą praktyczne umiejętności

Grupa uczniów z Zespołu Szkół Ekonomiczno – Usługowych z Rybnika oraz z Ostravy i Saragossy bierze udział w praktykach gastronomicznych i hotelarskich.

2010-05-17 00:00 Autor: Redakcja