zamknij

Biznes

Restauracja Taaka Ryba z żółtą czapeczką Gault&Millau

2016-12-07, Autor: 

Restauracja Taaka Ryba z Suminy znalazła się w gronie 460 polskich restauracji rekomendowanych przez prestiżowy "Żółty przewodnik Gault&Millau. Polska 2017".

Reklama

Premiera przewodnika na 2017 rok odbyła się kilka dni temu. Autorzy rekomendują najlepsze ich zdaniem restauracje, a ich poziom jest weryfikowany przez tajnych inspektorów. W gronie 460 polskich knajp znalazła się Restauracja Taaka Ryba z Suminy, która oznaczona została jedną czapką Q.

- Jesteśmy szczęśliwi i zaskoczeni tym wyróżnieniem. Okazało się, że do otrzymania dwóch czapek zabrakło nam ledwie 1 punktu – mówi właściciel restauracji Dawid Koczy.

Wyróżnienie podczas gali w Łodzi w imieniu restauracji odebrał szef kuchni – Łukasz Gamoń.

Oceń publikację: + 1 + 53 - 1 - 8

Obserwuj nasz serwis na:

Komentarze (8):
  • ~Arteks 2016-12-07
    20:46:52

    18 40

    Gratulacje ale szkoda, że tak daleko od miasta... Otwórzcie lokal w Rybniku. Będziecie mieć więcej klientów.

  • ~Mariusz Watoła 2016-12-08
    12:38:45

    34 8

    Gratulacje !!! ; ~Arteks... Przejedź się tam na obiad w jakiś weekend, jak zobaczysz to miejsce, zjesz tam np. niesamowita zupę z raków i popatrzysz na tablice rejestracyjne aut na parkingu to sam stwierdzisz, że piszesz GUPOTY ( na schwol żech tak napisoł )

  • ~Arteks 2016-12-10
    15:17:51

    10 39

    Obiady jem w domu ale dość często mam różne spotkania biznesowe no ale gdzie by się chciało komu jechać i gonić kogoś tak daleko... Jeśli otworzą lokal w Rybniku, na pewno będę zaglądać.

  • ~telesrele 2016-12-11
    18:17:01

    36 3

    Ach, te słynne "spotkania biznesowe" Arteksa. Może zaproponujesz swoim partnerom biznesowym wycieczkę do Suminy rowerami ? Od zawsze propagujesz taki sposób dojazdu do pracy, a spotkanie biznesowe to przecież praca. Ewentualnie autobusem lub pociągiem, a ze stacji w Suminie pieszo. Nie jest daleko, a tereny przepiękne.

  • ~Arteks 2016-12-11
    22:02:28

    7 26

    @telesrele - zabawna dygresja z twojej strony. :) Tylko sęk nie w tym jak tam dojechać tylko w tym, że szkoda na to cennego czasu, dlatego zawsze wybieram na takie spotkania lokale gastronomiczne w centrum.

  • ~moto13 2016-12-12
    23:01:20

    29 5

    arteks a z kim ty tak często biznesujesz co? z pasazerami autobusu :)

  • ~fbicia 2016-12-14
    23:00:48

    22 6

    Może ktoś się orientuje czy szef kuchni pozwala już na zmiany w daniach? Mają aż dwa dania dla dzieci i w każdym z nich surówka z marchewki bez możliwości zmiany. Od dzieci zamiast żółtej czapeczki jest czerwona karteczka.

  • ~Sebastian Jurkiewicz 2016-12-16
    08:12:36

    20 20

    Byłem w Takiej Rybie kilka razy. Jedzenie kiepskie, raz kiedyś oddałem kelnerce rosół bo nie dało się go zjeść...

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.