zamknij

Galeria

Młodzież z "Ekonomika" gotowała z wybitnymi szefami kuchni

W Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Rybniku odbyły się warsztaty kulinarne z Danielem Jakubcem - szefem kuchni, który prowadzi Akademię Gotowania i Szkołę Kulinarnych Mistrzów oraz Łukaszem Gamoniem - szefem kuchni Restauracji "Taaka Ryba". Podczas zajęć uczniowie poznali tajniki kuchni sous vide, a także przygotowali przekąski typu finger food.

Autor: ZSE-U w Rybniku 2017-03-03
Oceń publikację: + 1 + 4 - 1 - 1

Obserwuj nasz serwis na:

Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu Rybnik.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Alert Rybnik.com.pl

Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera Rybnik.com.pl i napisz nam o tym!

Wyślij alert

Sonda

Jesteś za powstaniem legalnego toru do driftu w Rybniku?




Oddanych głosów: 5292